Hlavní obsah

Christina Aguilerová prodává rezidenci vybavenou v eklektickém stylu

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen český, ale i zahraniční trh s nemovitostmi je v posledních měsících či letech doslova přesycen nabídkou luxusních rezidencí k prodeji, které jen těžko hledají nové majitele. Do škály nabízených nemovitostí se opětovně připojilo i luxusní bydlení zpěvačky Christiny Aguilerové, která se sídlo snaží prodat od minulého roku, kdy se rozvedla s obchodníkem Jordanem Bratmanem.

Foto: Profimedia.cz

Tento dům v Beverly Hills vlastnil před zpěvačkou například i slavný Ozzy Osbourne.

Článek

Luxusní rezidenci v Beverly Hills koupila zpěvačka v roce 2008 za cenu 11,5 miliónu dolarů (cca 221 miliónů korun). Sídlo postavené ve středomořském stylu nabízí opravdu specifické bydlení, i když ne každému zájemci asi padne do noty. Vybavení interiérů je eklektickou směsí gotiky, burlesky a moderních stylů.

Foto: Profimedia.cz

Vstupní hale dominuje červený křišťálový lustr.

Foto: Profimedia.cz

Kromě červených lustrů patří k základnímu vybavení domu i bohatá sbírka různorodých obrazů.

Rezidence s šesti ložnicemi a devíti koupelnami, která je nyní na prodej za 13,5 miliónu dolarů (260 miliónů korun), je ve valné většině zaplavena vybavením v růžových a červených odstínech. Nádech burlesky je tu tak více než zřejmý, sama zpěvačka se nijak netají tím, že jí je tento styl velmi blízký.

Foto: Profimedia.cz

Mezi umírněnější místnosti, co se vybavení týče, patří například kuchyň, i když ani tady nechybí červené doplňky.

Foto: Profimedia.cz

Domácí kino a hudební pokoj v jednom

Při vstupu do foyer zaujme velký křišťálový lustr rudé barvy, který jednoznačně ukazuje na oblíbený styl, který vévodí celému domu.

Nezbytnou součástí domu je kromě obvyklých místností také tělocvična, herní místnost, domácí kino nebo obří šatna.

Foto: Profimedia.cz

Místnostem vybaveným ve stylu burlesky vládnou barvy v růžových a červených odstínech. Ve velké šatně nechybí ani dostatečný prostor na veškeré kosmetické vybavení.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvaččina nejoblíbenější místnost, kde trávila nejvíce času. Je otázkou, zda se styl místnosti trefí do vkusu potenciálních zájemců.

Na velkém přilehlém pozemku samozřejmě nechybí rozlehlý bazén s tobogánem pro děti, venkovní posezení nebo soukromé jeskynní lázně. K dispozici je i neméně luxusní dům pro hosty, v jehož útrobách si zpěvačka zřídila nahrávací studio.

Foto: Profimedia.cz

Všechny koupelny v domě jsou bohatě zdobeny různými ornamenty, mezi doplňky vládne hlavně zlato.

Foto: Profimedia.cz

V domě pro hosty bylo zřízeno nahrávací studio. I zde vládne červená barva, tentokrát v kombinaci s černou.

Pokud nic z toho nezaujme, možná pomůže alespoň fakt, že před Christinou Aguilerovou toto sídlo vlastnil například i slavný Ozzy Osbourne. Ovšem za jeho pobytu bylo vybavení dost odlišné.

Foto: Profimedia.cz

Součástí domu je i velkorysé posezení na zahradě s krbem a potřebným příslušenstvím.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám