Hlavní obsah

Susan Boyleová si našla svůj dům snů

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O Susan Boyleové ještě počátkem roku 2009 téměř nikdo nevěděl. Pak ale všechny překvapila svým úžasným zpěvem v soutěži Britain's Got Talent a celý svět jí najednou ležel u nohou. Rychle nabytá sláva s sebou ale nese i temnou stránku, a tak i tato zpěvačka zažila nejednu krušnou chvíli. Poté, co její domov navštívil zloděj, byla nucena přestěhovat se na bezpečnější místo.

Foto: Profimedia.cz

Nový dům Susan Boyleové

Článek

Počátkem roku 2010 se do domu ve West Lothian ve Skotsku vloupal zloděj. Sama Susan byla z tohoto zážitku velmi otřesena a i její okolí jí doporučovalo, aby si našla bezpečnější místo k bydlení.

Foto: Profimedia.cz

Susan se tedy začala ohlížet po bydlení svých snů a nakonec si vybrala dům nedaleko svého původního domova v Blackburnu. Domek se nachází u malé řeky, má pět ložnic, tři koupelny, dvougaráž a byl k prodeji za cenu 300 000 liber, uvádí Daily Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Blackburn je malé město v Západním Lothianu, který je složen z 33 měst. Západní Lothian leží mezi dvěma největšími skotskými městy, Edinburghem a Glasgow. Vzdálenost mezi Blackburnem a Glasgow je zhruba 20 km.

Foto: Profimedia.cz

Náhlá popularita 

Že sláva něco stojí, se Susan sama přesvědčila už během pěvecké soutěže, ve které nakonec skončila i přes svůj obdivuhodný výkon na druhém místě. Krátce po ukončení soutěže se nervově zhroutila a byla hospitalizována v nemocnici. Média pak pořadatele i porotce soutěže kritizovala za to, jaký na ni vyvíjeli nátlak. I to mohlo být jedním z důvodů, proč se nakonec Susan rozhodla koupit dům na bezpečnějším a klidnějším místě.

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Susan Boyleová se narodila 1. dubna 1961 v Blackburnu ve Skotsku do rodiny irských přistěhovalců. Otec Patrick Boyle byl horník a veterán z druhé světové války, matka Bridget byla písařka na stroji. Susan, nejmladší z osmi dětí, trpěla od narození mírným poškozením mozku způsobeným nedostatkem kyslíku při porodu. Vyrůstala v hudební rodině, otec rád zpíval, matka hrála na piano a také zpívala. Odtud asi pramení Susanin sen stát se zpěvačkou.

Reklama

Související témata:

Související články

Susan Boyleová byla propuštěna z nemocnice

Susan Boyleová, finalistka soutěže Britain´s Got Talent, byla propuštěna z psychiatrické kliniky. Její bratr říká, že teď už je mnohem spokojenější...

Susan Boyleová: Bojím se, že všechno zmizí

Skotská vítězka soutěže Britain's Got Talent Susan Boylová vydala album s názvem I Dreamed A Dream. "Album reflektuje celý můj život. Na to, abych se stala...

Výběr článků

Načítám