Hlavní obsah

V Praze se na zářijové výstavě ukáže 700 upravených automobilů

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První dva zářijové dny se v Praze koná sedmý ročník srazu tuningových aut Escape6 Prague Car Festival. Výstava proběhne v pražských Letňanech. Loni dorazilo 24 tisíc návštěvníků.

Foto: Escape6 Prague Car Festival 4x

Loňský ročník výstavy tuningových automobilů

Článek

Letos by k vidění mělo být 700 upravených automobilů, mezi nejzajímavější exponáty budou patřit upravený Nissan GT-R v úpravě Liberty Walk, Lamborghini Aventador, Mercedes-AMG GT-S.

Chybět nebudou ani starší automobily, například Sierra Cosworth, Escort Cosworth. Vystavena bude i 300koňová Octavia RS v úpravě BSR - přesně ta, kterou jsme měli na redakční test. [celá zpráva]

Foto: Escape6 Prague Car Festival

Loňský ročník výstavy tuningových automobilů

Foto: Escape6 Prague Car Festival

Loňský ročník výstavy tuningových automobilů - nechyběla ani závodní auta skupiny B

Ve spolupráci s Policií ČR bude součástí výstavy i akce Tuning Bezpečně!, která upozorňuje na právní a technická úskalí upravených automobilů. Na ploše před výstavištěm bude možné vyzkoušet jízdu s elektromobilem, například modely od Tesly nebo BMW i3 či Jaguar I-Pace.

Největší tuzemská tuningová výstava se koná první dva zářijové dny na výstavišti v pražských Letňanech. Dospělé přijde celodenní vstupenka na 250 korun, děti a studenti ji mají o sto korun levnější.

Foto: Escape6 Prague Car Festival

Loňský ročník výstavy tuningových automobilů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám