Hlavní obsah

Zastavili dopravu v Londýně, aby si pořídili selfie s lamborghini

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevychovaných účastníků silničního provozu jsou mraky. Někdy to je cyklista jedoucí na červenou, jindy motorista předjíždějící v zatáčce. V Londýně tonzačátkem tohoto týdne bylo několik řidičů supersportů, kteří v provozu na páteřní komunikaci zastavili, aby se u aut vyfotili.

Foto: Lamborghini

Lamborghini Aventador SVJ (Ilustrační foto)

Článek

Čtyři muži ve třech Audi R8 a jednom Lamborghini Aventador SVJ zastavili na silnici A406 na severovýchodě Londýna a jali se fotit si selfie s auty. Podle britského webu Mail Online, který zprávu přinesl, to bylo v odpolední špičce a auta zbytečně stojící v jízdních pruzích způsobila dopravní zácpu.

Příběh je o to pikantnější, že podle britského webu tři z těchto čtyř aut neměla na silnici co dělat. Lamborghini údajně nemělo zaplacenou silniční daň, šedé audi nemělo platnou MOT (britská obdoba naší STK).

Žluté audi bylo tzv. postaveno mimo silniční provoz (britská obdoba našich „značek v depozitu”, něco jako dočasné vyřazení vozidla, které např. nemá zaplacenu daň nebo pojistku, anebo se delší dobu opravuje).

Foto: Daniel Martínek, Audi

Audi R8 V10 Performance (Ilustrační foto)

Zatím nemáme další zprávy o nalezení či případném potrestání řidičů. Můžeme pouze označit zastavování dopravy kvůli pouhým selfie, navíc na tak nefotogenickém místě, za vrcholně neslušné vůči ostatním motoristům, nemluvě o možném nebezpečí nehody. Že to nemáte zkoušet na D1 ani další podobné komunikaci, asi není třeba zdůrazňovat.

CES 2020: Dokonalé selfíčko? Pomůže dron, který nepotřebuje ovladač

Hardware

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám