Hlavní obsah

Soutěž o sadu zimních pneumatik Dunlop

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zima začala a mnozí z motoristů si lámou hlavu nad tím, jak kvalitně obout svého čtyřkolového miláčka. Možná, že před Vánoci se bude hodit malé přilepšení - soutěž o zimní pneumatiky Dunlop SP Winter Sport 3D rozměru 195/65R15 91T.

Článek

Pokud pohlédnete do svého technického průkazu a zjistíte, že právě tento rozměr je ten ideální na váš automobil (pokud vlastníte Škodu Octavia, pak máte velkou pravděpodobnost, že ano), můžete se zapojit do soutěžení. Samozřejmě, že ani ostatní čtenáři nejsou vyloučeni, třeba se tyto pneumatiky budou hodit pod vánoční stromeček.

Kvalitní pneumatiky jsou základním kamenem bezpečné jízdy na zimním povrchu. Jejich konstrukce odolává nízkým teplotám a zaručuje solidní záběr jak na suché vozovce, tak i na sněhu a vodě. Jednak musí být směs běhounu vytvořena ze speciálního materiálu a dezén poskytovat více záběrových hran než je tomu u letní pneumatiky. Ty se na sněhu a ledu "zaříznou" do kluzkého povrchu a nepustí kolo do smyku. Více si o problematice zimních pneumatik můžete přečíst na stránkách www.dunlop.cz.

Soutěž:

Pokud správně odpovíte na pět otázek, budete zařazeni do slosování o pneumatiky Dunlop SP WINTER SPORT 3D rozměru 195/65R15 91T v ceně 12 000 Kč, které pasují na automobily Škoda Octavia osazené sériovými patnáctipalcovými koly.

Soutěžní otázky:
1) Kolik typů lamel obsahuje běhoun pneumatiky Dunlop SP Winter Sport 3D?
2) Jaké místo obsadily pneumatiky Dunlop SP Winter Sport 3D v testu zimních pneumatik ADAC 2005 v rozměru 195/65 R 15?
3) Jak se jmenoval vynálezce pneumatiky, který si roku 1888 nechal pneumatiku patentovat?
4) Jaké pneumatiky se používají v automobilovém šampionátu DTM?
5) Kolika vítězství bylo dosaženo ve Formuli 1 na pneumatikách Dunlop?

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo správně zodpoví soutěžní otázky a odešle je do 30.11. 2006 na e-mailovou adresu: autosoutez@novinky.cz . Výherci budou o výhře informováni zaslaným e-mailem a to na adresu, z níž soutěžící pošle svou odpověď.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám