Hlavní obsah

Nissan připravil luxusní SUV

Je-li vám Nissan Qashqai nebo X-Trail málo, pak se podívejte na tyto dva koncepty, které jsou připraveny pro ženevský autosalon. Mají doplňkové označení Premium Concept a hýří luxusem.

Foto: Nissan

Nissan Qashqai Premium Concept a Nissan X-Trail Premium Concept

Článek

Mnoho zákazníků chce něco víc než obyčejné sériové vozy. Rádi si připlatí za větší pohodlí, luxus… Třeba Ford už dávno odhalil, že Mondeo se ve velké většině prodává v nejvyšší výbavě a zákazníci chtějí ještě víc luxusních prvků. A tak vytvořil hned novou divizi Vignale: Stejně tak má i Citroën značku DS a tak dál.

Nissan si to asi nemůže také nechat ujít. Lidé, kteří mají peníze, se musí udržet. A tak teď přichází dva koncepty, tedy jen unikátní neprodejné vozy, které možná jsou takovou předzvěstí luxusnějších výbav značek.

Foto: Nissan

Nissan Qashqai Premium Concept

Nissan Qashqai Premuim Concept je auto se sametově tmavou karoserií (ano, i nissany si dnes už můžeme snadno splést). Design je doplněný novými nárazníky a prahy a doplňky v barvě mědi. Stejně tak zaujmou i velká dvacetipalcová kola. Interiér sice není vidět, ale víme, že uvnitř je na sedadlech luxusní kůže Nappa, přístrojová deska je kombinací uhlíkového kompozitu, matného chromu a leštěné temně černé.

Foto: Nissan

Nissan X-Trail Premium Concept

Podobně je na tom i X-Trail, který však má bílou karoserii s černou pouze kapotou motoru a střechou. I zde jsou dvacetipalcová kola a luxusní interiér. Tady ovšem má kůže černou barvu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám