Hlavní obsah

Miliardář si koupil šest vozů Rolls-Royce. Barvy pasují k jeho turbanům

Právo, laz

Třiačtyřicetiletý podnikatel si objednal šest vozů najednou. Vpravdě fleetovou objednávku uskutečnil u zcela neobvyklé automobilky. Rolls-Royce vozy dvou vrcholných řad předal najednou, volba barev laků však fascinuje.

Foto: Petr Horník, Právo

Rolls-Royce Cullinan

Článek

Dovolit si koupit nový Rolls-Royce mohou jen mizivé desetiny procenta lidí na světě, a ještě méně jich je ochotných zaplatit takové peníze za auto. Vždyť nejlevnější řada Ghost, kterou jsme sami před rokem vyzkoušeli, s cenou začíná někde kolem osmi milionů korun. Podnikatel Reuben Singh však zamířil rovnou výš.

Pořídit si šest vozů legendární britské automobilky, která je symbolem luxusu v automobilovém průmyslu, je výjimečné. Proto k předání došlo před automobilkou v britském Goodwoodu, kde vozy sestavují. Jsou mezi nimi tři SUV Cullinan a stejný počet vlajkových limuzín Phantom.

Ani základní, ani konečnou cenu včetně specifických přání, kterých zde může být snad nekonečno, Rolls-Royce tradičně neuvádí. Dokonce se říká, že pokud se na cenu předem zeptáte, pravděpodobně na nový vůz této značky nemáte dost prostředků. Věřte však, že cena takových nových aut pod deset milionů korun obvykle nepadá.

Singh, který pracuje v investičním prostředí po celém světě, takový problém nemá. Tyto vozy z edice Jewels doplňují jeho flotilu vozů, mezi kterými už je nyní 20 aut značky Rolls-Royce. Podle Carscoops si barvy volil podle svých oblíbených turbanů. Aby s lakem aktuálního vozu, který řídí, ladil.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Nearly 1 year of hard work by everyone @rollsroycecars to create these first 2 sets of Pairs. Collectors are passionate about their collections be it art, gems, stamps, fine wine or cars. Passion is something personal to each of us and is not to be judged by. We all should inspire each other to dream our dreams and find our passion.🙏 . . . . #turban #singh #matchingoutfits #matchingturbans #turbanchallenge #rollsroyce #sikh #sardar #charity #desi #punjabi #india #indian #ootd #religiouslife#hypebeast#picoftheday #photooftheday #christianlouboutin #tomford #gucci #berluti #louisvuitton #billionairecouture #billionaire @rollsroycecars #london #reubensingh #entrepreneur #entrepreneurlifestyle #entrepreneur @rollsroyceedinburgh

Příspěvek sdílený Reuben Singh (@singhreuben), Lis 21, 2018 v 10:45 PST

Reklama

Výběr článků

Načítám