Hlavní obsah

Maserati uvedlo sportovní edici MC pro tři modely najednou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italská automobilka Maserati oznámila, že pro své modely Ghibli, Levante a Quattroporte uvede na trh speciální edici s názvem MC. V Evropě se začne prodávat už na konci února a vozům dodá vzhled inspirovaný závodními vozy.

Foto: Maserati

Maserati MC Edition

Článek

Zkratka MC, kterou italská automobilka použila pro název své zbrusu nové edice automobilů, pochází ze slov Maserati Corse a jasně tak odkazuje na závodní tradici značky s trojzubcem ve znaku. V rámci speciální nabídky se do nového kabátu budou moci obléct sedan Ghibli, SUV Levante a limuzína Quattroporte.

Maserati ukazuje SUV Grecale v poslední fázi testování

AutoMoto

Všechny tři modely budou v rámci akce dostupné ve dvou speciálních lacích. První je žlutá Corse a druhým modrá Vittoria. Oba používají proces trojitého lakování a odstíny jsou inspirovány vlajkou města Modena, kde Maserati sídlí.

Na speciální edici v exteriéru upozorňují odznaky MC Edition a také speciální dvaadvacetipalcová kola v případě Levante. Oba zbylé modely dostanou kola o palec menší. Shodně ale budou černě lakovaná.

Uvnitř pak modely Maserati MC Edition obdržely kožená sedadla s doplňky z džínoviny, žluté a modré prošívání nebo obložení z uhlíkových vláken. O zvuk v kabině se pak stará audiosystém Bowers & Wilkins.

Maserati hlásí návrat k monopostům. Vstoupí do seriálu Formule E

AutoMoto

Všechny tři modely se budou prodávat v Evropě a také v Asii. Maserati se nechalo slyšet, že už brzy bude možné speciální edice objednat u lokálních dealerů. Jejich cenu ale vedení italské automobilky neuvedlo.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám