Hlavní obsah

Dacia poprvé ukázala omlazený duster

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na stánku rumunské Dacie bude na zářijovém autosalonu ve Frankfurtu k vidění omlazený duster. Automobilka ve středu odpoledne vystřelila ze svého mediálního serveru do světa první snímky tohoto SUV pro modelový rok 2013. Výraznou změnou v designu je jinak tvarovaná přední maska.

Foto: Dacia

Dacia Duster (facelift, 2013)

Článek

Dacia o omlazeném dusteru mnoho nesdělila, o použité technice se krátká tisková zpráva nezmiňuje vůbec. Co je ale patrné už na první pohled, je vcelku výrazná proměna předních partií.

Foto: Dacia

Dacia Duster (facelift, 2013)

Při porovnání se současnou verzí si všimnete přepracované mřížky zdobené dvěma chromovanými proužky a nového nárazníku. Nový je i otvor pro přívod vzduchu a dvojité světlomety s pruhem diod pro denní svícení, které přední světla opticky rozčleňují na tři části.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Dacia Duster

Nová jsou i šestnáctipalcová litá kola, jinak řešený je střešní nosič, na zádi přibyla leštěná koncovka výfuku. Jiná je i grafika zadních světel, velikost se ale zdá být stejná.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Dacia Duster

Do interiéru nás Dacia nenechala nahlédnout, technické detaily budou známy až při světové premiéře v první polovině září na autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám