Hlavní obsah

Chystané stylové kombi od Volkswagenu nafoceno s minimálním maskováním

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záhadný černý kombík, který je s největší pravděpodobností chystaným VW Arteon Shooting Brake, ukázal masivní boky v troše maskovací fólie. Ta ho má připodobnit nejspíš Passatu Variant, ale moc se jí to nedaří.

Foto: Volkswagen

Ilustrace Volkswagenu Arteon Shooting Brake

Článek

Odhalení Volkswagenu Arteon po modernizaci, při které vznikne i kombi-verze Shooting Brake, se blíží. Testování ale očividně pořád není hotové, neboť koncem minulého týdne se na internetu objevilo několik fotografií záhadného kombíku s troškou maskovací fólie zejména na zádi. O tom, že to je Arteon Shooting Brake, je jen velmi málo pochybností.

Právě záď kombíku je předmětem očekávání, neboť je největší novinkou. Maskovací fólie se ji snaží připodobnit passatu upravenými lampami i tvarem D-sloupku, ale příliš se jí to nedaří - klesající horní linka oken je jasně vidět i přes fólii.

Za povšimnutí stojí také přední maska, která nemá viditelnou svítící linku přes celou šířku, na rozdíl od nedávno zveřejněných ilustrací od automobilky. Že příď vypadá jako na dosavadním modelu Arteon, však může být součástí maskování.

Volkswagen poodhalil Arteon Shooting Brake, přijde spolu s modernizací

AutoMoto

Podle starší tiskové zprávy Volkswagenu má modernizovaný Arteon mít „zcela nové uživatelské prostředí” a nový infotainment s připojením k internetu. Pod kapotou bude „optimalizovaná paleta pohonů”; co to konkrétně znamená, je zatím otázkou.

Po stránce vrcholné verze se spekuluje o Arteonu R, který by mohl pod kapotou mít 333k dvoulitrový čtyřválec, stejně jako Golf R. Nutno poznamenat, že i na starší ilustraci vidíme logo R na masce chladiče.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám