Hlavní obsah

Seznamte se prosím - to jsou Cars

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna zpráva přichází z poněkud jiného soudku, než z automobilových továren. Nový film společnosti Pixar (Toy Story, Život brouka, Úžasňákovi, Hledá se Nemo), vyrobený jak jinak než na počítači, se bude jmenovat Cars. Tři hlavní hrdiny vám představíme.

Článek

Hlavní roli hraje ve filmu Lightning McQueen dabovaná Owenem Wilsonem. Pod přední usměvavou kapotou se skrývá vidlicový osmiválec se 750 koňmi. Největší radost má z maximální rychlosti 200 mil/h a když dokáže zrychlit na stokilometrovou rychlost za 4,5 s. Jenže každý správný film není jen o jediném herci.

I zde najdeme hned několik hlavních hrdinů. Jiskra přeskočí při pohledu na elegantní Porsche z roku 2002 (hlas propůjčila Bonnie Hunt) a dobráka hraje odřený, ale spolehlivý odtahový vůz Mater (možná poznáte po hlase Larryho The Cable Guy). Mezi další patří třeba Hudson Hornet z roku 1951 dabovaný Paulem Newmanem.

A o co ve filmu jde? O cestu po osiřelé Route 66, kde se setká hlavní hrdina s dobrem i zlem, a jak to ve všech amerických filmech pro děti a dospělé bývá, nakonec ve velkém závodě na samém konci zjistí, že důležitá je cesta a ne cíl.

Takže seznámení proběhlo a těm, kteří si myslí, že animované vozy do rubriky automoto nepatří, se omlouváme. Tady na druhém konci sítě se nám prostě líbí jejich výborné provedení, za které by se nemusel stydět ani automobilový designér (až na oči a úsměvy). Pro ty, kteří sdílí náš názor máme ještě jednu informaci - premiéra filmu je až v červnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám