Hlavní obsah

Špionážní fotografie Dacie Logan Kombi

Novinky, Jan Čech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dacia Logan je zjevením evropských trhů. Trhá rekordy nejen v Česku, ale i v Německu, Polsku či Francii. Levný vůz s vizitkou Renaultu prostě táhne. Zatím ale chyběla verze kombi, která by zvýšila užitkovost. Sedan má sice objem zavazadelníku 510 l, ale špatně přístupný. Špionážní fotografie verzi break zachycují v posledních kilometrech testování.

Článek

Dacia Logan kombi by se měla objevit v showroomech na začátku roku 2007. V Ženevě se asi této novinky nedočkáme, ale na podzim v Paříži se s největší pravděpodobností již objeví. Zatím musíme pouze čekat na špionážní fotografie.

Na snímcích je zachycen kombi ve velmi kvalitním maskování, které ovšem nemůže zakrýt, že design vozu bude hodně praktický. Zadní stěna se neskloní v nepraktickém úhlu a spíš se bude podobat starým modelům Volvo. To dopomůže k velmi dobré skladnosti. Můžeme si klidně vsadit, že nejprodávanější typ bude se zatmavenými zadními okny a přepážkou za zadními sedadly, což by pro tento typ neměl být problém.

Nabídka motorů bude obsahovat tradiční motory o objemu 1,4 a 1,6 l (55 a 64 kW). Později je doplní i moderní a úsporný motor 1.5 dCi. Spekuluje se také o možnosti zařazení pohonu na všechna kola, který by mohl pocházet z Renaultu Kangoo, tedy s automatickým přiřazením v případě prokluzu přední nápravy.

Více fotografií můžete nalézt na stránkách autoscoops.nl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám