Hlavní obsah

Dalším autem Jamese Bonda bude starý Land Rover

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další díl legendárního Jamese Bonda se právě filmuje. Ještě nemá jméno a my se dozvídáme jen kusé zprávy z natáčení. Třeba tu, že James Bond neosedlá jen superauto Aston Martin, ale ve filmu se projede i klasický Land Rover.

Foto: Land Rover

Land Rover Series III

Článek

Nový díl s pracovním označením „Bond 25“ s Danielem Craigem v hlavní roli už stačil automobilový svět pořádně zvednout ze židlí. Nový režisér totiž rozhodl, že je čas na trochu ekologie a tajný agent 007 bude jezdit elektrickým vozem Aston Martin Rapide E. Ten nedávno značka oficiálně představila, ale samozřejmě ho filmový štáb už dávno má na natáčení.

Foto: Aston Martin (5x)

Aston Martin Rapide E

Ovšem účet na Twitteru oficiální produkce filmu ukázal další auto, které se do filmu dostane a jež se tak zapíše do historie. Je to sice legenda, ale tak trochu méně sexy auto, než byste čekali – Land Rover Series III.

První natáčení na Jamajce zachytilo Daniela Craiga jako Jamese Bonda a Jeffreyho Wrighta, který hraje jeho přítele Felixe ze CIA, jak se prohání právě tímto historickým vozem. Sice to není nejvíc výkonný vůz, ale do terénu je více než vhodný. Ovšem je pravdou, že všechny předchozí díly nás přesvědčily, že James Bond dokáže udělat teréňák z každého auta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám