Hlavní obsah

Jízdní řád Škodovky: Rapid a Citigo v červnu, Kodiaq SportLine v listopadu

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novinky.cz měly možnost nahlédnout do interního dokumentu automobilky Škoda, který uvádí data spuštění prodeje a dodávky k prvním zákazníkům. Z nich vyplývá, že na deriváty modelu Kodiaq si zákazníci počkají do poloviny srpna (Scout) nebo do druhého listopadového týdne v případě derivátu SportLine.

Foto: Škoda Auto

Škoda Kodiaq Sportline

Článek

Omlazené citigo a rapid se začnou vyrábět na přelomu května a června, přičemž samotné objednání bude možné začátkem dubna. První zákazníci si rapid z autosalonů odvezou v polovině června, v případě nejmenší škodovky to bude o měsíc později.

Octavii RS 245 půjde objednat od poloviny března, první zákazníci se dočkají na přelomu května a června. To u derivátů kodiaqu bude nutné čekat o trochu déle. U verze Scout začne výroba druhý týden v srpnu, u verze SportLine to bude až v polovině listopadu. Čekací doba na v Kvasinách vyráběný kodiaq nyní dosahuje v některých případech až devět měsíců.

V září bude na frankfurtském autosalonu ve světové premiéře uvedena druhá generace modelu yeti. Ceník bude zveřejněn v polovině září, první zákazníci by se podle našich informací měli dočkat začátkem příštího roku.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Octavia RS 245

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám