Hlavní obsah

Renault Clio R.S. prošel úpravami spíše kosmetickými

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čekali jsme, že Renault sáhne po faceliftu standardního modelu Clio k úpravám i verze R.S. Čekali jsme, že by to mohlo být trochu výraznější než nějaké retuše světel. Bohužel se tak nestalo.

Foto: Renault

Renault Clio R.S. (2016)

Článek

Před nedávnem jsme vám představili Renault Clio R.S. 16. Sice koncept, ale s nápravou z rallyového speciálu, převodovkou z Méganu RS Trophy-R… Prostě paráda. Jenže bohužel nic z toho se po faceliftu klasického R.S. do série nedostalo. [celá zpráva]

Foto: Renault

Renault Clio R.S. (2016)

Foto: Renault

Renault Clio R.S. (2016)

Co je tu tedy nového? Třeba přední nárazník nebo světla. Ta jsou speciální, nazývají se R.S. Vision. Pomocí diod samy upravují funkci potkávacích, dálkových a mlhových světel tak, aby to bylo co nejlepší ohledně viditelnosti.

Renault Clio R.S. před faceliftem

Na zádi pak dominuje nový výfuk od specialisty na tuhle součástku – má značku Akrapovič. Nic víc už na autě nehledejte. Vše ostatní zůstává při starém. Jak motor s výkonem 147 kW nebo 162 kW, tak i kritizovaná dvouspojková převodovka. V nabídce jsou tři druhy podvozků – základní pro pohodlné svezení na silnicích, Cup pro lepší zážitky na okruhu a vyloženě ostré Trophy i se snížením světlé výšky.

Foto: Renault

Renault Clio R.S. (2016)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám