Hlavní obsah

Škoda připravila pro Fabii Combi a Roomster akční modely

Novinky, maž

Škoda na ženevském autosalonu neukazuje jenom octavii liftback a kombi. Mladoboleslavská automobilka do Švýcarska přivezla i dva akční modely - Fabii Combi Monte Carlo a Roomster Noire.

Foto: Škoda Auto

Škoda Fabia Combi Monte Carlo (2013)

Článek

Fabia Combi Monte Carlo vychází z výbavové verze Ambiente. Standardem je sportovní podvozek v kombinaci s černými 16" koly a černým plastovým lemováním spodní části vozu. Černé jsou také B-sloupky, optika předních světlometů, maska chladiče, vnější zpětná zrcátka a střešní nosič.

Okna mají vyšší stupeň zatmavení a černý je i strop a podlaha. Uvnitř jsou standardně sportovní sedačky, které jsou v případě fabie mimořádně povedené. Fabia Monte Carlo se nabízí jen v karosářském provedení kombi, v nabídce pro tento akční model je celkem osm barev -  červená, stříbrná, bílá, černá, béžová, žlutá, šedá a modrá.

Foto: Škoda Auto

Škoda Roomster Noire

Druhou malou premiérou na stánku Škody je Roomster Noire, opět akční model. Základem je výbavová verze Ambition a dle názvu (Noir) je zřejmé, že prim bude opět hrát černá barva. Roomster Noire má standardně 16" kola z lehké slitiny v černém provedení; stejný odstín má také optika předních hlavních i mlhových světlometů.

Černě lakovaná je pak maska chladiče, vnější zpětná zrcátka, spojler předního nárazníku nebo difuzor vzadu. Zadní skla mají vyšší stupeň tónování. V nabídce je pět barevných odstínů: červená, stříbrná, bílá a béžová (volitelně v kombinaci s černou střechou) nebo metalická černá.

Uvnitř jsou černo-červená sportovní sedadla a malý kožený paket (tříramenný volant, madlo ruční brzdy a hlavice řadicí páky). Přední prahové lišty a kryty pedálů jsou z nerezové oceli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám