Hlavní obsah

Dacia ukázala nové fotografie loganu, v nabídce čtyři motory

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rumunská automobilka zveřejnila fotografie základních verzí nového levného sedanu logan. Jisté je, že v nabídce budou dva vznětové a dva zážehové motory, nejlevnější bude benzínová dvanáctistovka.

Foto: Dacia

Dacia Logan - základní verze

Článek

Dacia nově ukázala fotografie základních verzí nového loganu, které se od těch dražších verzí liší nelakovanými nárazníky i plechovými koly. Dacia zveřejnila i výbavy interiéru včetně základního provedení bez rádia.

Vrcholná verze má naopak dotykovou navigaci, jinak se ale oba interiéry příliš neliší. Objem zavazadlového prostoru je nadprůměrných 510 litrů, interiér je koncipován jako pětimístný.

Foto: Dacia

Dacia Logan (interiér nejdražší verze)

Foto: Dacia

Dacia Logan (interiér základní verze)

Známy jsou už i motorizace, celkem jsou čtyři. Dva vznětové jsou v podstatě jedním motorem 1,5 dCi, nabízeným s různými výkony. Slabší má 75 koní (55 kW), silnější 90 koní (66 kW). Točivý moment je 147 Nm, respektive 200 Nm u silnějšího motoru.

Základním benzínovým motorem je přeplňovaný tříválec 0,9 TCe s výkonem 66 kW (90 k) a 135 Nm. V nabídce je i čtyřválcová dvanáctistovka, která má sice vyšší zdvihový objem válců, výkon má ale menší než motor 0,9 TCe - konkrétně 55 kW (75 k).

Ceny a přesné datum zahájení prodeje zatím tuzemské zastoupení nesdělilo.

Foto: Dacia

Dacia Logan (2012)

Foto: Dacia

Dacia Logan (2012)

Reklama

Související témata:

Související články

Dacia odhalila nový Logan a Sandero

Osm let po představení první generace Loganu, modelu, který postavil rumunskou značku na nohy, přichází druhá generace. Automobilka Dacia zároveň s novým...

Výběr článků

Načítám