Hlavní obsah

Utajovaný Mini Paceman se ukázal na prvních fotografiích

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mini odhalilo první fotografie připravovaného crossoveru Paceman. Jde o atraktivnější třídveřovou variantu SUV Countryman. Novinka se objeví koncem září na pařížském autosalonu.

Foto: Mini

Mini Paceman (2012)

Článek

Způsoby, jak dostat nový model do masových médií ještě před světovou premiérou, jsou různé. Existují automobilky, které vybraným redakcím poskytnou fotografie automobilu napůl zakrytého plachtou s tím, že jde o šťastný úlovek náhodného kolemjdoucího.

Mini na to šlo jinak a použilo v posledním roce poměrně častou metodu - vypustilo oficiální fotografie zakamuflovaného modelu. Základní rysy jsou z poskytnutých fotografií více než zřejmé.

Foto: Mini

Mini Paceman (2012)

Je tedy jasné, že nový Paceman, který se ukáže v září na pařížském autosalonu, představuje atraktivnější verzi již prodávaného SUV Countryman. Velmi výrazným prvkem je prudké zkosení střechy, které částečně odkazuje na jiný model koncernu BMW, totiž X6.

Nový model by se měl na trh dostat v první polovině příštího roku. Mini tak už nabízí snad všechny myslitelné karosářské varianty, počínaje kupé, hatchbackem, pokračuje pětidveřovým SUV, kombi, kabrioletem i roadsterem.

Foto: Mini

Mini Paceman (2012)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám