Hlavní obsah

Škoda představila novou edici Mont Blanc pro yetiho

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda pro své SUV Yeti připravila designové provedení Mont Blanc, jehož pořizovací cena začíná na částce 499 900 korun. Nová edice nabízí navíc pouze drobnosti - kromě výbavy za zvýhodněnou cenu je to například dvoubarevné provedení karoserie a jiný design kol z lehké slitiny.

Článek

Základní výbava nově dostupného designového provedení Mont Blanc vychází z výbavových stupňů Ambition a Elegance, rozšířených o výbavu až za 56 690 korun.

Zaujme například dvoubarevná karoserie (v kombinaci bílý lak karoserie a černá střecha, vybírat lze ze čtyř barev karoserie), zrcátka lakovaná v barvě střechy, 17palcová litá kola s novým designem, panoramatická střecha, skla s vyšším stupněm tónování nebo podélný střešní nosič ve stříbrném provedení. Boční ochranné lišty mohou mít ozdobné chromování, nabízí se i sportovní sedadla (černo-červená nebo stříbrno-černá).

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Yeti 1,4 TSI 4x2 a 1,8 TSI 4x4

Yeti Mont Blanc ve výbavovém stupni Ambition stojí od 499 900 korun (s motorem 1,2 TSI/77 kW), s naftovým motorem 2,0 TDI CR DPF/81 kW a předním pohonem je cena 550 900 korun. S výbavou Elegance začínají jeho ceny o 30 000 korun výše.

V České republice si od ledna do září roku 2011 Škodu Yeti koupilo 3000 zákazníků, jde tak o nejprodávanější SUV na českém trhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám