Hlavní obsah

Hyundai představil pro i30 sportovní paket

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hyundai rozšířil nabídku pro svůj model i30, jenž patří do nižší střední třídy. Paket, který opticky zvýrazňuje přední i zadní partie, přijde na dvacet tisíc korun. V kombinaci s šestnáctipalcovými litými koly stojí 35 tisíc korun.

Článek

Sportovní paket pro Hyundai i30 lze objednat pro všechny úrovně výbavy modelu i30, kromě základní verze Start a to v kombinaci se všemi nabízenými motory. Nabídne odlišně tvarovaný přední nárazník a masku chladiče. Nechybí ani boční spojlery a jiný zadní nárazník, z něhož vystupují dvojité koncovky výfuku. V interiéru najdete pouze chromovanou hlavici řadicí páky a hliníkové pedály.

Pokud jste čekali sportovní sedadla, volant nebo laděný výfuk, budete zklamáni. Sportovní paket pro Hyundai i30 je zajímavým rozšířením nabídky, nicméně za „sportovní“ jej považovat nelze - jde pouze o marketingově zajímavý název. Příplatek za nový paket činí 20 000 korun. Pokud navíc chcete ještě 16“ kola z lehkých slitin, zaplatíte celkem 35 000 korun.

FOTO: Hyundai

Reklama

Související témata:

Související články

Test Hyundai ix55: SUV pro sedm cestujících

Hyundai ix55 je nepřímým následovníkem Terracanu. Jde o největší SUV v nabídce korejské automobilky, do vozu se vejde až sedm cestujících. Vůz jsme otestovali...

Hyundai ix-Metro: malé auto budoucnosti

Hyundai ix-Metro, pátý koncept v řadě studií vytvořených globálním designérským týmem korejského střediska Hyundai Namyang Design (HND), je malým hybridním...

Výběr článků

Načítám