Hlavní obsah

Leoš Mareš - známý likvidátor drahých automobilů - má novou hračku

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před lety jezdil Mareš v Audi TT, pak si pořídil Ferrari a nedávno rozšířil svou automobilou flotilu o další zajímavý kousek - Audi R8, první supersport od Audi, který se pro mnohé možná překvapivě povedl na výbornou.

Článek

Známý moderátor sice v současné době neprožívá své nejlepší období, ovšem radost mu jistě udělá jeho nová hračka - Audi R8, která snad bez šrámu vydrží déle než jeho předchozí auta. Audi R8 pohání osmiválec s výkonem 420 koní. Z nuly na sto zrychlí za 4,6 sekund a jede až 301 km/h, více zde.

„Na tohle auto jsem čekal několik let. Hned jak se objevily první fotky R8 jsem hltal všechny novinky a od začátku jsem věděl: Audi R8 musím mít,“ neskrýval nadšení Leoš Mareš, když si přebíral klíče od nového Audi R8 v módní bílé barvě.

„Stejně jako v roce 2000, kdy jsem se stal majitelem Audi TT Coupé, i u nového Audi R8 to byla láska na první pohled,“ říká Leoš Mareš. „Er-osmička mě doslova uchvátila svým úžasným designem. LED diody v předních světlometech jasně odlišují Audi od ostatních vozů“, řekl Mareš.

:. Za kolik si Leoš Mareš (vlevo) nový sporťák pořídil Audi nezveřejnilo, ale za katalogovou cenu to rozhodně nebylo. (Foto: Audi)

„Supersport jsem si pořídil v bílé barvě, která Audi R8 strašně sluší. Mně se bílá líbí už hodně dlouho a o atraktivnosti této barvy se mi již léta daří přesvědčovat i spoustu mých známých a přátel. To, že nyní se tato barva stává velice módní záležitostí, mě proto vůbec nepřekvapuje,“ doplnil Mareš.

Model Audi R8 po svém uvedení na světový trh již posbíral i řadu ocenění: Kromě hlavní výhry časopisu TopGear „Auto roku 2007“, obdržel tento sporťák i řadu dalších cen - britským magazínem Autocar byl oceněn jako nejlépe ovladatelný sportovní vůz roku 2007.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám