Hlavní obsah

Většina Češek připouští, že by jejich milostný život mohl být lepší

Novinky, das

Sex je v životě lidí velmi důležitý. Podle odborníků je ale úplně jedno, zda se s partnerem milujete denně či jednou za rok. Mnohem důležitější je spokojenost s ním. Kvalita tak po sexuální stránce předčí i četnost.

Foto: Profimedia.cz

42 % dotazovaných zná představy svého partnera a nebrání se jejich realizaci.

Článek

56% českých žen hodnotí svůj sexuální život sice jako uspokojivý, ale dodává, že by určitě bylo co zlepšovat. Výzkumu značky Liderin a serveru www.zena-in.cz se zúčastnilo bezmála 900 žen všech věkových kategorií z celé České republiky.

Z jeho výsledků jasně vyplynulo, že sex sice ženy považují za významnou součást každého vztahu, ale není důležitější než jiné nároky, které na partnera kladou. Dokonce tři procenta žen by byla schopna žít spokojeně ve vztahu úplně bez sexu.

Sexuální nesoulad a tedy situace, kdy jeden z páru má větší chuť na sex než druhý, prý není u většiny žen ničím výjimečným. Vše je pak záležitostí schopnosti vzájemně se přizpůsobit a udělat kompromis.

Přestože ne každá žena dokáže se svým partnerem otevřeně hovořit o sexu, 42 % dotazovaných zná představy svého partnera a nebrání se jejich realizaci. A dokonce 53 % dokáže se svým partnerem hovořit o jeho problémech s erekcí. Jen pro pět procent je to ožehavé téma, do kterého se raději nepouští.

Otázky ohledně erekce prokázaly, že české ženy jsou poměrně chápající partnerky. 50% dotazovaných uvedlo, že pokud by měl jejich muž potíže s erekcí, sice by jim to vadilo, ale nepovažovaly by to za důvod ukončení vztahu a potíže by se snažily řešit s partnerem společně.

Reklama

Související témata:

Související články

Tajemství tantry podléhá stále více lidí

Když se vysloví slovo tantra, většina lidí si vybaví spojení tantrická masáž. Příznivci tantry však říkají, že sexualita a milostné umění, které jsou základem...

Výběr článků

Načítám