Hlavní obsah

K sexu hned na první schůzce svolí nejčastěji boubelky a vyšší ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšlíte, jak daleko zajít na prvním rande? Pak vězte, že víc než na povaze jedince záleží na jeho výšce a hmotnosti. Podle rozsáhlého průzkumu seznamky FreeDating.co.uk, kterého se zúčastnilo více jak 10 000 lidí, jdou nejraději hned na věc vysoké, obézní ženy a vysocí, ženatí sportovci.

Foto: Profimedia.cz

K sexu na prvním rande se nechají zlákat nejochotněji boubelky.

Článek

Mezi muži jsou nejméně svolní k souloži na prvním rande jedinci mající štíhlou, průměrnou, mírně oplácanou či buclatou postavu, naopak výrazně ochotnější k souloži už při prvním setkání jsou atleti. Když se pak rozdělí muži na svobodné a ženaté, z analýzy jasně vyplývá, že pánové s kroužkem na levém prsteníčku se sexem vůbec neváhají.

Z analýzy vyplynulo, že mezi ženami se k sexu na prvním rande nechají zlákat nejochotněji boubelky. Ale nejen více kilogramů, ale také vyšší počet centimetrů nad průměrem ženské výšky zvyšuje šanci na soulož už při prvním setkání. Ochotu k sexu na prvním rande projevily i ženy, které si občas rády dají skleničku a baví je vysedávat v baru. Naopak na radovánky mohou pánové zapomenout u abstinentek a cyklistek.

A co se týká vzdělanosti, univerzitou prošlí pánové by se měli poohlédnout po vyučené dívce či ženě. Zatímco sexem na prvním rande se nechají nejsnáze zlákat ženy s nejnižším vzděláním, to samé platí u mužů naopak s nejvyšším vzděláním.

Reklama

Související témata:

Související články

Když na prvním rande vázne hovor

Tak a je to konečně tady. Váš vyvolený protějšek vás pozval na rande. Všechno zdánlivě běží, jak má: šaty sedí a účes ještě drží, ucucáváte výborný drink...

Sedm tipů jak sbalit muže bez trapasu

Slečna či zralá žena zatouží po mužském objektu tak silně, že ho prostě musí mít. Jak to udělat, aby si jí přinejmenším všiml, pozval na rande, ale aby se...

Výběr článků

Načítám