Hlavní obsah

Animátoři vyděsili britské turisty u bazénu předstíraným terorem

Právo, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britští turisté zažili v tureckém pětihvězdičkovém hotelu Grand Yazici Mares u Maramarisu pořádný šok, když vousatý muž s arabským šátkem na hlavě polil z kanystru mladíka u bazénu a chystal se ho zapálit.

Foto: grandyazicihotels.com

Idylické prostředí u tureckého hotelu Grand Yazici Mares u Maramarisu

Článek

Událost se odehrála šest týdnů po teroristickém útoku v tuniském resortu  Sousse (Súsa), kde osamělý islamista postřílel 38 lidí, z toho 30 Britů.

„Lidé u bazénu se zhrozili. Otočil jsem se a najednou jsem zahlédl několik mužů se zbraněmi,“ řekl listu The Sun Jason Phytian (43), elektrikář z britského Fallowfieldu.

Jason se ženou Maureen (38), sestrou Dawn Suttonovou (41), jejím manželem Davidem (40) a jejich devítiletým synem Tylerem zaplatili přes pět tisíc liber (190 tisíc korun) za luxusní dovolenou v Turecku.

„Dawn dlouhou dobu pronásledovaly výjevy z Tuniska, takže jsem na její tváři spatřil úděsný úlek, jako když zažívá noční můru,“ líčil bratr.

Chtěli být vtipní

Nakonec se vše rychle vysvětlilo – animátoři připravili zábavu podle svých představ.

„Jeden v uniformě běhal se zbraní v ruce a mířil jí na lidi. Druhý měl samopal a třetí si přinesl kanystr s nápisem benzín. Polil jednoho turistu a snažil se ho zapálit. Chtěli být vtipní, avšak dopadlo to úplně naopak,“ napsala Dawn na web hodnotící hotely.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám