Hlavní obsah

Spící bezdomovce v Trenčíně zapálili

Právo, ivi, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Na sídlišti Juh ve slovenském Trenčíně někdo polil dva spící bezdomovce hořlavinou a zapálil. Jeden z nich utrpěl vážná zranění a byl převezen do nemocnice.

Bezdomovce v Trenčíně někdo polil benzínem a zapálilVideo: TV Markíza

 
Článek

Televize Markíza v úterý informovala, že Jozef Kuchárik (45) slavil v neděli večer svátek s kamarády, něco vypili a uložili se ke spánku u staré kotelny. V noci je někdo polil hořlavinou a zapálil.

„Hořela mi hlava, ruce, všechno. Z plamenů mě vytáhl kamarád,“ líčil hrozný zážitek Jozef. V nemocnici zůstane ještě několik dní a pak ho čeká opět ulice.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Už tam nechci spát. Mám strach, že mi to opět udělají, a pak bych to možná nepřežil,“ říká. Na ulici žije už čtvrtým rokem.

„Pověřený policista obvodního oddělení zahájil trestní řízení pro přečin ublížení na zdraví,“ uvedla trenčínská policejní mluvčí Elena Antalová.

Případ z Trenčína není ojedinělý. V minulosti podobně zapálili bezdomovce ve slovenské Nitře, ve Vrútkách i v české metropoli. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám