Hlavní obsah

Duchovní síla Rusů krizi rublu přemůže, věří Depardieu

– Moskva
Novinky, rei

Francouzského herce Gérarda Depardieua, jemuž ruský prezident Vladimir Putin udělil občanství, osobně zasáhla nynější krize rublu. Herec však věří, že ji Rusové přemohou. Řekl to ve středu během své obchodní návštěvy Moskvy.

Gérard Depardieu věří v duchovní sílu ruského lidu

 
Článek

„Jsem s vámi,“ řekl po příletu Depardieu Rusům a v narážce na avizovanou čtvrteční tiskovou konferenci prezidenta Putina dodal: „Čekám na odpovědi pana Putina k této mezinárodní situaci, která poškozuje Rusko a bolí i mne. Doufám, že tuto krizi překonáme“.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Štěstí Rusů podle francouzského herce „nezávisí na rublu, ale na duchovní síle ruského lidu“. „Myslím, že tato duchovní síla nám vrátí pokoj a klid,“ poznamenal.

Depardieu, který má také dobré vztahy s čečenským prezidentem Ramzanem Kadyrovem, ve středu v Moskvě představil kolekci luxusních hodinek. Kromě toho, že nesou jeho podpis, je na nich nápis „Jsem hrdý na to, že jsem Rus“.

Herec rovněž vlastní restauraci v centru Moskvy.

Foto: Maxim Zmeyev , Reuters

Herec Gérard Depardieu v Moskvě představil vlastní řadu luxusních hodinek.

Depardieu, který se odstěhoval z Francie kvůli milionářské dani, plánuje podle svých slov trávit v Rusku, a zejména na Sibiři, více času. Chystá se tam natočit nový film společně se svým francouzským kolegou Pierrem Richardem.

Rusko se v těchto dnech potýká s nejhorší měnovou krizí od roku 1998. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Situace je kritická, přiznalo Rusko

První náměstek guvernéra ruské centrální banky Sergej Ševcov ve středu přiznal, že situace rublu je kritická. Dodal, že centrální banka bude pokračovat...

Výběr článků

Načítám