Hlavní obsah

Británii šokoval rozsáhlý případ zneužívání dětí v jeslích

Novinky, Vladimír Michna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bristol

Velká Británie je šokována novou kauzou brutálního zneužívání malých dětí. Pracovnice jeslí a její dva komplicové se přiznali k řadě sexuálních zneužití asi osmnáctiměsíčních dětí.

Článek

Devětatřicetiletá Vanessa Georgeová přiznala celkem sedm sexuálních zneužití, distribuci a podíl na tvorbě obscénních snímků dětí. Zločinů se dopustila v jeslích v Plymouthu, kde pracovala.

Detaily provádění sexuálních praktik jsou nepublikovatelné, napsal server SkyNews. Zobrazují výrazně zvrácené a degradující sexuální útoky prováděné na zcela bezbranných obětech, popisuje server.

Děti na fotografiích nebyly dosud identifikovány. Policisté ve spolupráci s pediatry zúžili skupinu možných obětí a jejich rodin asi na třicet. Individuální identifikace je však velmi složitá.

Setkali se na Facebooku

Komplici Angela Allenová a Colin Blanchard také přijali obvinění z několika sexuálních útoků a tvorby pornografických fotografií.

Trojice pachatelů se poprvé setkala na Facebooku minulý rok. Ve skutečnosti se poprvé sešli teprve až u soudu v Bristolu, uvádí SkyNews. Vzájemně si posílali emaily s obscénním obsahem a fotografiemi, které pořídili mobilním telefonem při sexuálním zneužívání.

Podle vyšetřovatelů Georgeová zneužila důvěry malých dětí na svém pracovišti a způsobila “obrovské trauma” velkému počtu z nich.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám