Hlavní obsah

Castrův vnuk si užívá luxusu – a schytal to

Právo, doh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tony, vnuk legendárního lídra kubánské revoluce Fidela Castra, vzbudil vlnu nevole poté, co americký list The Miami Herald upozornil na jeho instagramový účet, kde sdílel fotky ze svých luxusních cest po světě.

Foto: Instagram Tonyho Castra

Tony Castro

Článek

Tony Castro, jenž koketuje se světem modelingu, zavítal loni mimo jiné do Španělska či do Mexika, kam odcestoval během dvou měsíců dvakrát.

Zatímco Fidel, jenž zemřel v roce 2016, si na okázalý styl příliš nepotrpěl, jeho vnuk na internetu pózuje za volantem BMW či v drahých restauracích. „Kdo platí luxus, bohatství a komfort Tonyho Castra?“ tázal se jeden z kritiků pod jeho příspěvky.

Další poukazovali na to, že běžní obyvatelé Kuby, kde oficiální průměrná měsíční mzda činí v přepočtu zhruba 700 korun, se musí spokojit s nesrovnatelně skromnějšími podmínkami.

Foto: Charles Platiau/Files , Reuters

Fidel Castro

Původně veřejně přístupný instagramový účet byl pro nežádoucí pozornost změněn na soukromý, stále jej však sleduje přes tisíc uživatelů, upozornil britský list The Daily Mail.

Reklama

Výběr článků

Načítám