Hlavní obsah

Tvůrci uvažují o obnovení seriálu Futurama

Novinky, Stanislav Dvořák

Společnost 20th Century Fox vážně uvažuje o obnovení kresleného TV seriálu Futurama, který získal tři ceny Emmy a v popularitě se ve světě řadí hned za legendární Simpsonovi.

Článek

Poslední díl Futuramy vyrobili v roce 2003, ale popularita seriálu stále neutichá, lidé si ho kupují na DVD a v televizi patří k nejsledovanějším. Zdá se, že firma zavětřila komerční potenciál a Futurama tak vstane z mrtvých. Podobný osud měl i seriál Family Guy.

Za Futuramou stojí Matt Groening, autor snad nejúspěšnějšího seriálu za posledních dvacet let - Simpsonovi. Humor i výtvarný styl Futuramy je Simpsonovým částečně podobný, ale nejedná se o žádný klon.

Vypráví o osudech poslíčka Frye, který byl zmražen na 1000 let a probudí se v budoucnosti. Spolu se svými bizarními přáteli - jednookou kyklopkou a bláznivým robotem - prochází různými komickými situacemi na Zemi i ve vesmíru.

Pokračování seriálu ještě není zcela jisté, společnost musí uzavřít smlouvy s tvůrčím týmem a hlavně s Billy Westem, Katey Sagal a Johnem DiMaggiem, kteří mluví hlavní postavy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám