Hlavní obsah

Vraha Mansona bude u Tarantina hrát Damon Herriman

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už dlouho diskutovaný film Quentina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood našel herce pro roli šíleného sektáře a několikanásobného vraha Charlese Mansona. Bude ho hrát Australan Damon Herriman.

Foto: Profimedia.cz

Damon Herriman

Článek

Retro drama ze šedesátých let se bude zabývat i sektami a pomateným vrahem Mansonem, nejde ale o hlavní téma filmu. Herec Damon Herriman zatím není moc známý, v televizi se objevil třeba v seriálech Quarry a Battle Creek. Je sice o dekádu starší, než by pro roli správně měl být, ale Tarantinovi to zřejmě nevadí.

Charles Manson v Kalifornii v roce 1969 zorganizoval sedm vražd a má na svědomí i manželku režiséra Romana Polanského Sharon Tateovou. Jako vůdce sekty byl odsouzen a zemřel až minulý rok ve vězení ve věku 83 let.

The Hollywood Reporter také uvedl, že režiséra Romana Polanského bude hrát polský herec Rafal Zawierucha.

Foto: Profimedia.cz

Rafal Zawierucha se představí jako mladý Roman Polanski.

Když se začátkem roku psalo o tom, že Polanski se ve filmu objeví, vyvolalo to v Americe pozdvižení, protože se před čtyřiceti lety dopustil sexuálního styku s nezletilou. Proti filmu začaly protestovat různé aktivistky. Ozvala se například Melissa Silversteinová, zakladatelka skupiny Women and Hollywood, která volá po diverzitě a rovnosti.

„To je příšerné, Quentin Tarantino je doslova ten nejhorší ze všech,“ uvedla.

„A to je to, proč se ženy a mladé ženy bojí vypovídat proti mužům, kteří je zneužívají,“ dodala moderátorka Julia Bradburyová.

Foto: Profimedia.cz

Luke Perry

Nejvíce režisér pobavil veřejnost tím, že obsadil i zcela zapadlého herce z devadesátých let Luka Perryho, který byl kdysi hvězdou teenagerského seriálu Beverly Hills 90210.

Foto: Cinemart

Brad Pitt

Už dlouho je známo, že ve filmu se objeví také Burt Reynolds, Damien Lewis, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Tim Roth, Michael Madsen, Kurt Russell a Timothy Olyphant.

Foto: Paul Hackett, Reuters

Herec Leonardo Di Caprio na vyhlašování cen BAFTA

Reklama

Výběr článků

Načítám