Hlavní obsah

Monkey Business oslaví narozeniny s Bárou Polákovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Funkeři Monkey Business chystají tradiční oslavu narozenin 26. května v pražských Žlutých lázních. Tentokrát si jako support pozvali i zpěvačku Barboru Polákovou s kapelou.

Foto: Petr Hloušek

Barbora Poláková

Článek

Nejúspěšnější česká funky kapela působí na hudební scéně od roku 2000. Loni vydala osmou řadovou desku Sex and sport? Never!.

Herečka a zpěvačka Bára Poláková letos obdržela dvě ceny Anděl za své debutové album, které mělo velmi dobré recenze. Připravovala ho čtyři roky. Na internetu se proslavila už dříve komickým talentem a písničkami jako Kráva a Nafrněná.

Foto: Monkey Business

Monkey Business

„Samozřejmě i letos si Monkey Business připravili něco speciálního – těšit se můžete na světelnou podívanou. Show na pódiu pak podpoří i vokální trio, a to by nebyli Mankáči, aby si nepřichystali i nějaké to předem nezveřejněné překvapení,“ řekl za kapelu Tomáš Tenkrát.

„Pod širým nebem se kapela kolem Romana Holého představí na svém oblíbeném místě – ve Žlutých lázních v Podolí totiž rozhodně nebudou koncertovat poprvé. Koncert s názvem Známe cestu z krize je vyvrcholením jejich jarní části letošní klubového tour Všechno je v naprostym rychtyku tour 2016,“ doplnil.

Brány lázní se pro návštěvníky otevřou v 18 hodin, Barbora Poláková bude hrát od 19 hodin a Monkey Business od 20 hodin. Vstupenky jsou v předprodejní síti Ticketpro.

Reklama

Výběr článků

Načítám