Hlavní obsah

Fanoušci se těší na Přátele. Nic se nechystá, tvrdí překvapená autorka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetová fáma, že se seriál Přátelé vrací, byla vyvolána špatně pochopenou informací o jednorázovém speciálu televize NBC. Nejde o obnovení seriálu, řekla jeho autorka Marta Kauffmanová.

Foto: Profimedia.cz

Seriál přátelé

Článek

Setkání herců z populárního sitkomu je jen součástí pocty režiséru Jamesi Burrowsovi. A ani toho se nezúčastní všichni. Už mnohokrát se pokoušeli dát je dohromady, ale nevyšlo to.

Jedna z hlavních autorek Přátel Marta Kauffmanová je z informací o „návratu” velmi překvapená. „Nejde o návrat Přátel,” řekla v neděli v Kalifornii. Nemůže uvěřit, že je mezi lidmi o dvacet let starou sérii takový zájem.

Děti si myslí, že je to novinka

„Pro mě je to šokující. Mému nejmladšímu dítěti je šestnáct a právě seriál objevili s kamarády na Netflixu. Myslí si, že je to nový seriál, který je umístěn do devadesátých let,” usmívá se Kauffmanová.

Na otázku, zda se bude točit znovu, odpověděla jasné ne. „Proč se vracet do historie?” podivuje se autorka, která nyní pracuje na seriálu Grace and Frankie. Na Přátelích měla prý ráda to, že dělala seriál, který má v sobě naději a radost a objevovala něco nového. A to může dělat i v novém projektu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám