Hlavní obsah

Nová alba: Adele, Mandrage, IAMX a další

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V tomto týdnu se na trh dostala především nová deska britské zpěvačky Adele, která patří k vůbec nejočekávanějším počinům letošního roku. Je mimořádně povedená, a tak není divu, že láme celosvětové rekordy.

Článek

Adele: 25

Foto: XL Recordings

Nová alba

Třetí album britské zpěvačky Adele výtečně navazuje na senzační kolekci 21, která vyšla v roce 2011. I na novince jsou výrazné melodické skladby i balady, všechny úžasně zazpívané ženou, která má talentu na rozdávání.

Mandrage: Potmě jsou všechny kočky černý

Foto: Universal Music

Nová alba

Nové album zastihuje sound plzeňské kapely Mandrage v nové podobě. Odráží se od popu osmdesátých let a je na něm navěšena elektronika. Celkově zní ale nesmírně svěže, pročež se další krok na cestě kapely vydařil.

IAMX: Metanoia

Foto: Universal Music

Nová alba

Nové album projektu britského umělce Chrise Cornera je jeho osobní výpovědí o životě s chorobou a o tom, jaké jsou jeho vnitřní světy. Je to upřímné alternativní album, pro které jsou nejdůležitějším prvkem emoce. IAMX vystoupí 27. listopadu v klubu Roxy v Praze.

Mylene Farmer: Interstellaires

Foto: Universal Music

Nová alba

V pořadí desáté řadové album v Paříži usazené kanadské zpěvačky a skladatelky. I na něm se pohybuje na pomezí několika stylů, přičemž prim hrají pop, alternativa a elektronika. Je to zádumčivé album s pocitovými písněmi.

Il Divo: Amor & Pasión

Foto: Sony Music

Nová alba

Britská classic-crossoverová formace pokračuje ve svém úspěšném tažení. Na jejím v pořadí sedmém albu vedle sebe jsou a také se prolínají klasika, bolero, mambo i tango. Vše je samozřejmě výtečně zazpívané.

Enya: Dark Sky Island

Foto: Warner Music

Nová alba

Sedm let čekali fanoušci britské zpěvačky na její osmé řadové album. Nyní je na světě a ukazuje, že se Enya nehodlá nijak zásadně měnit a vychází ze zvuku, kterým se v minulosti výrazně prosadila.

Reklama

Výběr článků

Načítám