Hlavní obsah

Do Abbey Road pustí začátečníky. Sponzor nabídne řadu nejlepších studií mládeži

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všichni mladí muzikanti ten problém znají. Chtěli by natočit dokonalou desku, ale na špičková studia finančně nedosáhnou. Converse Rubber Tracks ovšem nyní několika vybraným šťastlivcům zaplatí nejlepší studia na světě.

Abbey Road Studios. Ve dveřích se může začátečník srazit třeba se Stingem.

Článek

Firma zaplatí v září natáčení po celém světě – např. v Seattlu Avast Recording Co., v Rejkjavíku Greenhouse Studios (Björk), na Jamajce Tuff Gong Studios (Bob Marley, Jimmy Cliff), v Berlíně Hansa Tonstudio (David Bowie, Iggy Pop) a v Sydney Studios 301 (Bruce Springsteen).

„Od chvíle, kdy jsme otevřeli první Converse Rubber Tracks studio v Brooklynu před čtyřmi lety, měli jsme ambice pozvednout ten program ještě výše, rozšířit tyhle příležitosti pro umělce na celém světě,” uvedl šéf marketingu Jed Lewis.

„V tomto novém programu odemkneme dveře několika nejlepších studií všech dob a jsme nadšeni, že nabídneme tak výjimečnou příležitost nastupujícím umělcům všude na světě.”

Skupiny se mohou ucházet o místo ve studiu u Converse Rubber Tracks od 24. června. Mají uvést tři svá nejoblíbenější studia a krátký životopis.

Reklama

Výběr článků

Načítám