Hlavní obsah

Walk Choc Ice se ve čtvrtek vrátí asi naposledy

Právo, (jaš)

Loni v říjnu odehrála rocková skupina Walk Choc Ice koncert po jedenácti letech od svého zániku.

Foto: archív kapely

Rocková skupina Walk Choc Ice

Článek

Oslavila jím dvacáté výročí vydání debutového alba Keep Smiling. Na její vystoupení v domovském Kostelci nad Orlicí přišlo dvanáct stovek diváků a kapela si ho náležitě užila. I proto se ve čtvrtek 5. března na pódia ještě jednou vrátí. Zahraje v pražském Lucerna Music Baru.

„Když už to vypadalo, že na koncert v Kostelci dorazí tolik lidí, začalo mi být jasné, že poptávka po nějakém dalším asi vzroste. Navíc nám volala spousta lidí, která říkala, abychom uspořádali ještě jeden koncert v Praze, kam se mnoho z nich bude dostávat lépe. V kapele jsme se sice původně domluvili, že odehrajeme pouze jediné vystoupení, ale jelikož byl zájem opravdu velký, řekli jsme si, že za podpory nějakého šikovného promotéra zahrajeme ještě v Praze,“ řekl Právu zpěvák skupiny Walk Choc Ice Honza Křížek.

Odmítl však, že by skupina měla v plánu nějaké další koncerty. „Osobně si umím představit, že bychom jich udělali více. Bohužel však nejenom já, ale všichni členové Walk Choc Ice mají své aktivity, a proto návrat kapely možný není. Já se vlastně bránil i tomu loňskému koncertu, protože jsem nechtěl do té vody vstupovat znovu. Kapitola Walk Choc Ice pro mě byla uzavřená. Dva koncerty jsou tedy pro mě maximum, které si teď umím představit,“ vysvětlil Křížek.

Na závěr však dodal, že pokud by třeba příští rok přišla nějaká zajímavá nabídka, možná by ještě koncert přidali.

Reklama

Výběr článků

Načítám