Hlavní obsah

Z herce Eddieho Murphyho je překvapivě dobrý reggae zpěvák

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eddie Murphy měl vždy blízko k hudbě, i když se to o něm u nás moc nevědělo. Slavný herec teď jede v reggae a vydal podařený hit Oh Jah Jah.

Foto: Profimedia.cz

Eddie Murphy

Článek

Murphy na sebe v roce 2013 upozornil reggae písničkou Red Light, kterou vypustil do světa společně se Snoop Doggem. Novinka Oh Jah Jah vyjde na iTunes u VP Records. Herec ale zdůraznil, že nemá v plánu vydat reggae desku.

„Přestal jsem vydávat hudbu před dvaceti lety, ale nikdy jsem ji nepřestal dělat. Vždy jsem měl doma nahrávací zařízení. Zůstával jsem ve studiu celé roky. Před dvaceti lety tu byla taková banda parchantů, kteří byli herci a vydávali hudbu. Nechtěl jsem být jedním z těch srá..., co vydávají muziku, aby si honili ego, a snaží se stát herco-zpěváky. Vypadá to divně, když vidíte herce ve videoklipech. Říkáte si: Co to jako je?,“ vysvětlil Murphy.

„Nevydám reggae album. Udělali jsme Red Light a líbilo se mi to, tak jsem to dal do počítače, abych viděl, co na to lidi řeknou. Nemám reggae album, ale mám pár reggae písniček, mám R věci a mám rock. Mám jeden hiphopový track, ale nerapuju, rapuje Snoop. Mám v šuplíku dvacet let spolupráce s různými muzikanty.“

Nějakou desku ale přece jen nevylučuje. Záleží prý na tom, jak moc budou lidi reagovat na jeho nové dílko.

Reklama

Výběr článků

Načítám