Hlavní obsah

Richard Müller a Fragile jsou už na turné v Čechách

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před několika týdny se na trhu objevilo album Hlasy 2. Jsou na něm další plody spolupráce zpěváka Richarda Müllera se slovenskou vokální skupinou Fragile. Turné k novému albu začalo na sklonku září na Slovensku a nyní pokračuje koncerty v České republice.

Foto: Universal Music - Jakub Klimo

Richard Müller a skupina Fragile

Článek

V pondělí se Müller a Fragile představí v Kladně, v úterý 4. listopadu v Děčíně a pokračovat budou vystoupeními v Ústí nad Labem (6. listopadu) a Jablonci nad Nisou (7. listopadu). Česká část koncertního turné skončí 12. listopadu v Kunovicích.

Album Hlasy 2 navazuje na první úspěšnou kolekci z loňského roku. Písničky ze svého repertoáru Müller natočil bez doprovodu nástrojů, zato za doprovodu hlasů členů vokální skupiny Fragile.

Na desce je osm vybraných skladeb v nové úpravě, audiozáznam koncertu a obrazový záznam vystoupení na DVD. „Na projektu odvedla nejvíce práce dvojice Braňo Kostka a Jana Golisová. Několik měsíců připravovali aranžmá, která jsme pak dolaďovali společně. Pracovat s Fragile je magické. Jsou to profesionálové, kteří pracují soustavně a jsou nesmírně kritičtí vůči sobě i mně. Kromě toho jsou lidsky úžasný kolektiv. Jsem šťastný, že se naše cesty spojily,“ řekl Müller.

Reklama

Výběr článků

Načítám