Hlavní obsah

S Kylie Minogue vyrazí na turné sedmdesát lidí

Právo, Šárka Hellerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příští středu začne v britském Liverpoolu Kiss Me Once Tour, světové turné jedné z největších popových hvězd současnosti Kylie Minogue. 21. října se zpěvačka představí i v pražské O2 areně. Do některých médií se dostaly informace o tom, co všechno Australanka na svém turné bude mít a co všechno bude chtít.

Foto: ČTK

Kylie Minogue na snímku z letošního srpna

Článek

Podle slovenských médií vyžaduje příprava a realizace koncertu přibližně 70 pódiových pomocníků, 24 horolezců, tedy lidi se zkušenostmi s prací ve výškách. Bude rovněž třeba dvou operátorů vysokozdvižných vozíků, dvou elektrikářů i čtyř asistentek pro catering.

Zpěvačka pro sebe požaduje dvoučlennou ženskou ochranku, přičemž bude jejímu týmu po celou dobu pobytu k dispozici šestnáct pracovníků bezpečnostní služby.

Doprovodný tým Kylie Minogue včetně kapely a tanečníků tvoří asi sedmdesát lidí. Cestovat budou především letadly, nicméně na kratší vzdálenosti budou využívat speciálně upravených luxusních autobusů, kterých je pro ně připravených deset. Jeden z nich je navržen a vyhrazen výlučně pro potřeby australské zpěvačky. Technika a aparatura koncertu bude přepravována ve dvaadvaceti kamiónech.

Ještě jedna zajímavost z uměleckého života Kylie Minogue se nedávno objevila. Předtím, než vyjede na turné, si zahrála v akčním snímku režiséra Brada Peytona nazvaném San Andreas. Pravděpodobně přispěje písničkou i na soundtrack filmu.

Příběh snímku se zaměřuje na hasiče (Dwayne Johnson) a jeho bývalou manželku (Carla Gugino) a sleduje je při cestě z Los Angeles do San Franciska, kde chtějí zachránit dceru. Film se točí v australské Gold Coast a do amerických kin by se měl dostat 5. června 2015.

Reklama

Výběr článků

Načítám