Hlavní obsah

Na Robina Williamse vzpomínají Obama, Monty Pythoni, Kravitz i Ringo Starr

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywoodská média a internet v úterý zaplavily reakce na smrt herce Robina Williamse. Ten zřejmě spáchal sebevraždu ve věku 63 let. Soustrast Williamsově rodině vyjádřil i americký prezident.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Fanoušci nosí květiny ke hvězdě Robina Williamse na chodníku slávy v HollywooduVideo: Reuters

 
Článek

„Vstoupil do našich životů jako cizinec, ale na konci se dotkl každé části lidské duše,” uvedl americký prezident Barack Obama.

Foto: Mark J. Terrill, ČTK/AP

Komik a herec Robin Williams na snímku z roku 2008

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Ty sám budeš mít hvězdy jako nikdo jiný, na jedné z těch hvězd budu žít, na jedné z těch hvězd se budu smát, takže to bude vypadat, jako by se všechny hvězdy smály, když se v noci na ně podíváš. Ty, jedině ty, budeš mít hvězdy, které se umí smát. Miluju tě. Chybíš mi. Budu se snažit dívat nahoru,” napsala Williamsova dcera Zelda.

Foto: Archív, Právo

Americký herec Danny DeVito

„Jsem z toho šokovaný,” napsal na Twitter známý komik Bill Cosby. „Zlomilo mi to srdce,” dodal herec Danny DeVito. Jeho kolega Steve Martin napsal, že je „naprosto ohromený ztrátou Robina Williamse, skvělého člověka, talenta, hereckého partnera a čisté duše”.

Moderátor, spisovatel a producent Jimmy Kimmel uvedl, že Robin byl podle něj „stejně tak milý jako zábavný”.

Hollywoodské hvězdy vzpomínají na Robina WilliamseVideo: Novinky/Reuters

Eric Idle z Monty Pythonů ho považoval za kamaráda. „Nemůžu uvěřit, že můj milý přítel je pryč. Myslím na jeho ženu a milované děti. Přinášel nám tolik radosti a smíchu.”

Foto: NBC

Steve Carrell v seriálu Kancl

„Udělal tento svět trochu lepším,” shrnul stručně herec Steve Carell.

Na smrt reagovali nejen jeho kolegové a lidé z Hollywoodu, ale také řada osobností z hudebního světa. „Je mi strašně smutno kvůli Robinovi a jeho rodině,” napsala například zpěvačka Taylor Swiftová.

Foto: Live Nation

Lenny Kravitz

„Robine Williamsi, bylo mi ctí tě znát,” napsal na internetu zpěvák a skladatel Lenny Kravitz. „Sbohem, Bůh ti žehnej, Robine Williamsi. Mír a lásku,” uzavřel člen legendárních Beatles Ringo Starr.

Reklama

Výběr článků

Načítám