Hlavní obsah

Ani na Hrad, ani do Senátu, Okamura bude moderovat zprávy v televizi

Právo, jp
Praha

Od pondělí 30. ledna začne TV Barrandov vysílat každý všední den od 19.55 hodin desetiminutový diskusně zpravodajský pořad Dobrý večer, Česko! Moderovat ho budou Martina Kociánová, Martin Fendrych a Tomio Okamura. Pořad má za cíl divákům přiblížit zákulisí politických rozhodnutí, vědeckých objevů, ekonomických prognóz a společenských událostí.

Foto: Petr Horník, Právo

Moderátoři nového pořadu TV Barrandov Dobrý den, Česko! Martina Kociánová a Tomio Okamura.

Článek

Jméno viceprezidenta a mluvčího Asociace českých cestovních kanceláří a agentur Okamury se v poslední době v médiích zviditelňuje v souvislosti s jeho možnou kandidaturou do Senátu či na hlavu státu naší republiky.

„Myslím, že jsou tu lepší a jiní než já,“ řekl Okamura na úterní tiskové konferenci k tříletému výročí vysílání TV Barrandov pokud jde o plán jeho vstupu do politiky „Musím se zamyslet nad tím, zda se budu politicky angažovat a přiložím ruku k dílu. Ale zatím je to ve hvězdách. Žádnou kandidaturu jsem nevyhlásil," dodal Okamura, který se narodil v Tokiu, ale většinu života prožil v Čechách a na Moravě.

Na obrazovku TV Barrandov míří dvanáctidílné historické drama Borgia, které se natáčelo mj. ve Filmových ateliérech Barrandov. Nejde o seriál Borgiové, který nyní vysílá HBO a bude ho nasazovat i Česká televize. Sága Borgia byla vyrobena loni v koprodukci Francie, Německa a ČR a hrají v ní i čeští herci např. Miroslav Táborský, Marek Vašut či Tereza Voříšková.

TV Barrandov se rozhodla od února vysílat druhou řadu hudební soutěže To byl náš hit. Ke konci letošního roku se chce dostat přes sedmiprocentní podíl sledovanosti. „A letos chceme být soběstační,“ řekla generální ředitelka televize Janka Vozárová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám