Hlavní obsah

Rajesh z Teorie velkého třesku chystá svůj vlastní film

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indický herec Kunal Nayyar se proslavil jako patologicky nesmělý "nerd" Rajesh v seriálu Teorie velkého třesku. Kromě toho, že je komikem, vystudoval univerzitu v Portlandu, věnuje se psaní a plánuje celovečerní film.

Článek

Kunal Nayyar už napsal divadelní hru Cotton Candy, která měla v Indii úspěch a stále se hraje. O svém filmu nechce prozradit žádné podrobnosti, i když jeho životopis napovídá, že nesmělostí určitě netrpí. 

Se svou seriálovou postavou má ale Nayyar jinak hodně společného. Stejně jako Rajesh vyrůstal v Novém Dilí v Indii. Jeho rodina nepatřila k nejchudším, takže ho mohla poslat studovat do Ameriky. Když tam získal bakalářský titul (studoval obchod), začal se více zajímat o divadlo.

Několik rolí už měl v té době za sebou. V minulosti spolupracoval s různými divadly, v Anglii hrál Shakespeara a v Los Angeles dokonce získal jednu divadelní cenu. Nikdy však nenatočil film, pouze před čtyřmi lety se mihl na plátně jako chlapík s pizzou.

Nayyar jako dítě Ameriku a Hollywood obdivoval. V rozhovorech vzpomíná, že Terminátor a Hvězdné války pro něj znamenaly více než indická kultura. S přibývajícím věkem ale nadšení z Ameriky ztratil a začal si více vážit kořenů. S nimi bude patrně souviset i jeho první celovečerní hraný film.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám