Hlavní obsah

Hrůzův zdravotní stav se zlepšuje, chodí za ním logoped

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Zdravotní stav zpěváka a hudebníka Michala Hrůzy se zlepšuje, jeho léčba pokračuje v Ostravě, kam za ním dochází logoped, sdělila jeho manažerka Martina Tůmová. Hrůzu v polovině července brutálně zbili dva mladíci v ostravské Stodolní ulici, způsobili mu krvácení do mozku, kvůli kterému byl i v bezvědomí.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zpěvák Michal Hrůza

Článek

"Pokroky v léčbě Michala Hrůzy jsou patrné. Nadále zůstává pacientem Ostravské městské nemocnice, kde je v rámci poúrazové rekonvalescence v péči terapeuta a logopedkou," řekla. Dodala, že blíže se nebude ke zdravotnímu stavu zraněného zpěváka vyjadřovat.

Na kytaru zatím nehrál

Vyvrátila jen úterní informace některých médií, podle kterých už Hrůza hraje sestřičkám na kytaru. "Tomu jeho zdravotní stav neodpovídá," řekla pouze Tůmová.

Michal Hrůza 16. července vystupoval na ostravském Festivalu v ulicích. Po koncertě trávil čas s přáteli v jednom z barů ve Stodolní ulici.

V podniku zůstal ale po půlnoci sám. Později se pak už na ulici dostal do konfliktu se dvěma mladíky ve věku 18 a 19 let. Podle dostupných informací se rvali mezi sebou a Hrůza je chtěl uklidnit. Když se rozhodl zavolat policii, oba zaútočili na něj.

Foto: Jiří Tomaškovič, Právo

Jednoho z obviněných mladíků vedou policisté k soudu, který rozhodne o vazbě.

Hrůza skončil s krvácením do mozku a v bezvědomí v ostravské městské nemocnici. Tam se podrobil operaci a byl udržován v umělém spánku. Jeho manažerka 29. července potvrdila, že byl probuzen. Policie oba mladíky z útoku obvinila po několika dnech. Skončili ve vazbě. Uvedli, že všeho litují. Tvrdí ale, že si nic nepamatují.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám