Hlavní obsah

Mladík po bujarém večírku skončil v nemocnici, v těle měl nemrznoucí směs

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen lékaře, ale také policisty zaměstnal 27letý muž, který po tahu noční Plzní skončil v nemocnici. Podle lékařských rozborů totiž vypil nemrznoucí směs. Kde se v jeho těle chemikálie vzala, zatím není jasné. Muž si totiž z večírku téměř nic nepamatuje.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K otravě mělo dojít ve středu 10. srpna. Až o dva dny později muž zašel do nemocnice. Domnělá kocovina totiž neustupovala, naopak, mladíkovi bylo ještě hůř než den před tím. Případ už šetří plzeňští policisté, kterým postižený vše oznámil 20. srpna.

„Zahájili jsme úkony trestního řízení, věc nyní prošetřujeme. Podle lékařského vyjádření byl pacientův organismus kontaminován etylenglykolem,“ řekla Právu tisková mluvčí plzeňského policie Hana Štefflová. Muž prý popíjel v několika barech na Slovanech.

Policie pracuje s více verzemi. Muž v jednom z podniků mohl vypít pančovaný alkohol, což se ale podle informací Práva jeví jako málo pravděpodobné. Nemrznoucí kapalinu mu také někdo mohl nalít do pití úmyslně. Vyloučit se nedá ani to, že chemikálii vypil záměrně sám - to ale mladík odmítá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám