Hlavní obsah

Opilec vrávoral mezi auty ve Strahovském tunelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ve čtvrtek nad ránem museli pražští strážníci vyjíždět k opilému muži, který ohrožoval nejen sebe, ale i ostatní ve Strahovském tunelu. Vrávoral ze strany na stranu a nebyl schopen chůze.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilec vrávoral ve Strahovském tuneluVideo: MP Praha

 
Článek

Oznámení o opilci v tunelu učinil jeden z řidičů na tísňovou linku 156. Uvedl, že hrozí, že spadne pod auto.

Do tunelu vyrazila hlídka strážníků, která s mužem provedla dechovou zkoušku. Přístroj ukázal 2,5 promile alkoholu v dechu.

„Poté strážníci přivolali specializovanou autohlídku pro odvoz opilých osob, která muže převezla na záchytnou protialkoholní stanici,“ informovala mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Opilec usnul za volantem 

Opilý muž potrápil strážníky také dva dny předtím, tentokrát ale za volantem. Hlídka si ho totiž všimla v Nuselské ulici, jak podřimuje v autě zaparkovaném v jízdním pruhu. Strážníci proto chtěli zjistit, zda muž nemá nějaké zdravotní problémy.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý řidič zaparkoval uprostřed silniceVideo: MP Praha

„Muž však pouze pospával. Při kontrole byl z jeho dechu silně cítit alkohol. Muž tvrdil, že alkohol pil předešlého dne. Následně provedenou dechovou zkouškou mu bylo naměřeno 2,17 promile,“ doplnila Seifertová s tím, že šoféra si převzala Policie ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám