Hlavní obsah

Muž střílel v pražském baru, potom vyhrožoval policistům

Novinky, Jiří Forman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Opilý agresivní návštěvník střílel v noci na úterý v baru v Hábově ulici v pražských Stodůlkách. Naštěstí vystřelil jen do stropu a ani odražená střela nikoho nezranila. Přivolaní policisté muže zadrželi, ten jim poté s pouty na ruce začal hrubě vyhrožovat.

Článek

Incident mezi hosty baru se odehrál po půlnoci. Po hádce se muž chtěl prát s dalším hostem, vytáhl svoji legálně drženou pistoli a vystřelil do stropu. Výstřel vyvolal paniku, ve které někdo stačil přivolat policisty.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Policisté hlídají vstup do baru.

Hlídka byla na místě do dvou minut od volání a silně opilého muže, který nadýchal 2,3 promile alkoholu, zpacifikovala. Při zásahu nebyl nikdo zraněn. Střela, která ze zbraně vylétla do stropu, se odrazila a skončila pod stolem, u kterého seděli v té době hosté baru.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Policisté na místě události.

Útočník má na sebe registrovány tři zbraně, podle přítomných ještě před výstřelem se zbraní mířil i na některé hosty.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Kriminalista dokumentuje zbraň nalezenou u střelce.

Podle informací Novinek to není první incident tohoto muže se zbraní. Někteří hosté se ho dokonce báli, protože s ním už v minulosti měli nepříjemnou zkušenost, když ohrožoval všechny kolem sebe.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Náboj zasáhl strop provozovny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám