Hlavní obsah

Svědek natočil u Brna blokování aut brzděním ve stylu piráta z D1

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

O tom, že agresivních řidičů jsou v Česku plné silnice, se mohli koncem loňského roku přesvědčit také motoristé, kteří jeli na výpadovce z Brna na Svitavy. Jeden ze svědků podivné podívané natočil dění na silnici na kameru.

Svědek natočil nebezpečnou honičku na dálnici u BrnaVideo: Novinky

 
Článek

Nebezpečné šachy v levém a chvílemi také v pravém jízdním pruhu se podle informací Novinek odehrály na silnici E461 u nákupního centra Globus na okraji Brna v neděli 12. prosince.

Ze záběrů je patrné, jak peugeot přejede z pravého pruhu do levého a prudce zabrzdí před Škodou Octavií, jejíž řidič rychle reaguje na situaci, objede brzdící vůz pravým pruhem a pokračuje v jízdě. Řidič peugeotu se s tím však nesmířil a začal zrychlující škodovku pronásledovat.

Po další chvíli peugeot škodovku opět předjede pravým jízdním pruhem a donutí ji zpomalit tak, že silně brzdit musí také další motoristé, kteří dvojici vozů na silnici po tomto brzdění dojeli. Co předcházelo na silnici natočené situaci, není známo.

Podobný případ na dálnici D1

Případ nápadně připomíná nyní aktuální události na dálnici D1 ve středních Čechách, kde řidič terénního mercedesu podle svědků jeden automobil v levém jízdním pruhu výrazně zbrzdil, v druhém případě měl dokonce způsobit nehodu. Pravděpodobný viník této agresivní jízdy však odpovědnost popírá.  [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám