Hlavní obsah

Žena se nabídla, že ukonejší dítě. Pak s ním zmizela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filadelfie

Předměstí Filadelfie se před několika dny stalo dějištěm dramatické a hektické pátrací akce. Přímo v nákupním centru tam totiž žena unesla sedmitýdenního chlapce. Po pěti hodinách horečnatého pátrání byl ale kojenec nalezen živ a zdráv a předán šťastné matce. Do hledání se kromě policie zapojili také návštěvníci a zaměstnanci obchodního domu King of Prussia.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Unesený sedmitýdenní chlapec se v pořádku vrátil k rodině (video je bez zvuku)Video: Reuters

 
Článek

„Byla to naprostá tragédie. Když nevíte, kde je vaše dítě. Někdo ho prostě vzal a jel pryč,“ citovala agentura Reuters děda uneseného Ahsira Simmonse.

Únos zachytily bezpečnostní kamery. Žena, která už byla dopadena, se s matkou chlapce dala nejprve do řeči, a když dítě začalo plakat, nabídla se, že ho ukonejší. S chlapcem v náručí ale rychle zmizela v davu dřív, než mohla matka zareagovat.

„Honilo se mi hlavou jen to, že musíme tu mladou ženu a dítě najít. Nechala jsem stranou vše, pro co jsem si do obchodního domu přišla,“ popsala chvíle soucitu s matkou uneseného dítě zákaznice supermarketu Tiffany Ansteadová.

Únoskyně, jejíž jméno ani motiv nebyly zveřejněny, po dopadení putovala rovnou do policejní cely.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám