Hlavní obsah

Putin chtěl zaujmout fyzičkou v posilovně, vzal si tepláky za 80 tisíc

Chtěl si získat přízeň voličů, místo toho je ale spíš naštval, píše americký web Business Insider. Ruský prezident Vladimir Putin si byl zacvičit v posilovně ve vládní rezidenci v Soči, aby ukázal, jak skvěle je na tom s fyzičkou, povedl se mu ale lehký přešlap – jeho luxusní cvičební úbor v očích průměrného Rusa vyvolal nejspíš jen závist.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vladimir Putin v luxusních teplákáchVideo: Reuters

 
Článek

Cenu sportovního outfitu, ve kterém Putin týrá své mužné tělo v posilovně po boku premiéra Dmitrije Medvěděva, vyčíslil Business Insider v přepočtu na téměř 80 tisíc korun, a to bez trička a tenisek.

Souprava pochází z dílny italského návrháře Loro Piana, který se specializuje na kašmír a vlnu.

Foto: Ria Novosti, Reuters

Ruský prezident Vladimir Putin v tělocvičně s premiérem Dmitrijem Medvěděvem

Business Insider si všímá skutečnosti, že zatímco Rusko blokuje dovoz západních výrobků, prezident si bez rozpaků obleče luxusní italský úbor.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Putin se na Krymu potápěl k vraku byzantské loděVideo: Reuters

Vladimir Putin se vytrvale snaží dbát o svůj obraz coby ruského bohatýra, který vyniká v řadě oborů. Byl například archeologem na anektovaném Krymu, v Soči střílel góly v ruském hokejovém dresu nebo se potápěl v Černém moři a našel pár amfor. V roce 2012 Putin zaujal letem na deltaplánu, jímž prý chtěl navést bílé jeřáby na cestu do teplých krajin. Loni osvědčil svou pověst obětavého ochránce přírody, když vypustil do volné přírody trojici mláďat vzácného tygra amurského.

Reklama

Výběr článků

Načítám