Hlavní obsah

Pražský veletrh hraček Dětská planeta okouzlil děti i rodiče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

I letos dorazil na Výstaviště do pražských Holešovic veletrh hraček, her a dětských potřeb Dětská planeta. Stejně jako v minulých letech, i letos představili výrobci a vystavovatelé kromě osvědčených hraček i úplné novinky.

Veletrh hraček Dětská planeta okouzlil děti i rodičeVideo: Novinky

 
Článek

Děti se mohly v rámci veletrhu zapojit například do boje Rebelek proti Zombíkům ve čtvrti Nerf. Mohly si zacvičit, potkat se naživo ve čtvrti Autobotů s Transformers, nebo si užít výtvarné dílny. V rámci veletrhu proběhlo také grandfinále nejprestižnějšího turnaje v PC hrách BenQ Grunex Challenge 2014.

Jednou z novinek, která se na veletrhu představila, byla hra Just Dance 2015, která vyšla na trh teprve před měsícem. Hra spočívá v tom, že tancujete na moderní hity podle oblíbených postav, které si zvolíte. Do hry se může zapojit až osm lidí.

Nejžádanější hračky mají dálkové ovládání

Mezi nejžádanější hračky patří dlouhodobě ty, které jsou na dálková ovládání. Dětská planeta představila novinky i v tomto směru, například novou kolekci vrtulníků. Ty mohou děti ovládat už od šesti let.

„Máme tady sadu speciálních soubojových vrtulníků. Ty po sobě mohou střílet. Je to ideální hra pro tatínky se syny,“ prozradila jeden z vystavovatelů veletrhu.

Mezi další novinky patří také logická hra Vikingové v bouři, ve které musejí děti zdolat spoustu úkolů dle stanoveného zadání. „Při této hře si děti dokonale procvičí trpělivost a logické myšlení,“ vysvětluje manažerka nové hry.

Reklama

Výběr článků

Načítám