Hlavní obsah

Zlodějky ukradly majiteli trávník před domem

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skelmersdale

Nechat v dnešní době něco na ulici bez dozoru se nevyplácí. A to ani v případě, že se jedná o takovou věc, jakou je čerstvě položený trávník. Ten se totiž zalíbil dvěma zlodějkám, které nelenily a majiteli z britského hrabství Lancastershire ho celý metodicky srolovaly a ukradly, napsal server listu The Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Zlodějky ukradly majiteli trávník před domem

 
Článek

Dvě ženy ve středním věku se na lup vydaly brzy ráno 24. července v klidné části Skelmersdale. Trávník poskládaný z pásů u příjezdové cesty jim zřejmě přímo učaroval, protože se vrátily celkem sedmkrát, než ho celý odcizily. Přitom si dopřály i pauzu na cigaretu.

Jejich počínání natočila bezpečnostní kamera jedenapadesátiletého Bobbyho Staceyho, který bydlí hned vedle. Ten se nestačil divit, když na žádost svého souseda videozáznam procházel. „Začaly za tmy, ale když skončily, už bylo světlo. Trvalo to zhruba 40 minut až hodinu. V půlce si daly přestávku na kouření a sedly si na mou zídku,“ popsal překvapený Stacey.

Podle něj mohl stát trávník v přepočtu něco přes tisíc korun. „To snad ani nestálo za to. Ale nemohl jsem se přestat smát, i když jsem byl zároveň naštvaný, “ okomentoval počínání zlodějek. Případ už šetří policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám